Sporkurs i Stavanger / Sola

Alle hunder kan trenes til å gå spor, og de fleste hunder synes at det å gå spor er en svært morsom og utfordrende aktivitet.
Vi starter med en kort teoriøkt der vi gjennomgår hva spor er, samt hvordan vi som hundeførere skal oppføre oss bak sporlinen. Opplevelsen av å gå bak en ivrig hund som vil frem i sporet, er en givende og lærerik opplevelse for alle hundeførere.

Spor er en brukshundorientert oppgave der hund og hundefører skal følge et spor som er lagt av et menneske eller et dyr. Spor er en ypperlig måte å trene hunden mentalt, samt fysisk.
Hensikten med å trene hunder til å gå spor er primært for å finne igjen mennesker som enten har gått seg vill eller har rømt – og dyr som kan være skadd etter påkjørsel eller jakt.
Spor er også en meget populær form for hundesport, og et morsomt alternativ til lydighetstrening.

Ved våre sporkurs setter vi det sosiale like høyt som det faglige, vi koser oss rundt bålet til lunsj, griller og prater uhøytidelig om hund.

I naturskjønne omgivelser vil vi gi hunder og eiere en interessant og lærerik opplevelse.

Dere trenger ingen forkunnskaper for å delta på våre sporkurs, vi guider dere gjennom innlæringen på en positiv måte. Alle typer hunder kan delta, store som små, uansett alder.

Om det ikke er satt opp noen kommende sporkurs i Stavanger / Sola i listen nedenfor, kan du ta kontakt med oss for å sjekke muligheten for privatundervisning for deg og din hund.

For grupper på åtte eller flere deltakere kan vi sette opp egne kurs når det måtte passe dere.

 

Kommende kurs

Det er dessverre ingene planlagte kurs av denne typen.

 

 

Menu