Valpekurs i Kristiansand

Dette er kurset for dere som har et nytt familiemedlem i alderen 3-10 mnd. Det er viktig å starte sosialiseringen og miljøtreningen så tidlig som mulig med valpen. På våre valpekurs er vi svært nøye med at hund og eier etablerer en positiv kommunikasjon fra første stund.
Dette gjør vi ved hjelp av innlæring i rolige former, og i små grupper. Tidlig sosialisering med både hunder, mennesker og ulike situasjoner, vil utvikle hundens språk og gjøre den trygg i omgivelsene. Sosialisering og miljøtrening tar sikte på å skape en veltilpasset hund med gode kommunikasjonsferdigheter slik at atferdsproblemer kan forebygges.
Målet med valpekurset er at valpen skal lære seg de grunnleggende ferdighetene for hverdagslydighet. Valpen vil få både miljøtrening og sosialisering, samtidig som hundeeier skal lære om hundehold og trening av hund.

I løpet av kurset gjennomgår vi også temaer som f.eks. stell og håndtering av valper, fôring, sykdommer, stress og endringer i adferd. Vi har også en gjennomgang av valpens utvikling fysisk og psykisk.

Hovedfokus er samspillet mellom hund og eier. Her skal det etableres et solid grunnlag for god kontakt og samarbeid under lek og trening.

Om det ikke er satt opp noen kommende valpekurs i Kristiansand i listen nedenfor, kan du ta kontakt med oss for å sjekke muligheten for privatundervisning for deg og din hund.

For grupper på åtte eller flere deltakere kan vi sette opp egne kurs når det måtte passe dere.

 

Kommende kurs

Det er dessverre ingene planlagte kurs av denne typen.

 

 

Menu