Norges Hundeskole logo
Kurs

Praktisk trening - Passeringskurs hund - Helg Ekeberg

Vårt passeringskurs passer for alle som ønsker å jobbe med hunden sin, i møte med andre hunder. Om hunden din er redd og utagerer eller om den er supersosial og vil leke og hilse på alle den møter, vil dere få nyttige øvelser til å håndtere de ulike møtesituasjoner.

  • StedEkeberg skole
    Stamhusveien 79, 1181 Oslo
  • UndervisningstidLørdag og søndag kl 10:00 - 14:00
    1 helg
  • Siste kursdag28.04.2024
  • Pris2190 kr
    Ledige plasser

Målet for dette kurset er å skape trygge rammer og mestring i passeringer med andre hunder. Vi styrker relasjon og samarbeid mellom hund og eier gjennom oppgaver, gode rutiner og rett fokus i passeringer. Det skal være hyggelig å gå på tur for både hund og eier. Første del av kurset vil bygge på innlæring av nødvendige øvelser, teknikker, rutiner, samarbeid og grensesetting. Andre del av kurset vil vi praktisere dette i skapte møtesituasjoner med de andre kursdeltakerne. Alt skjer innenfor de rammer som hunden mestrer. Instruktør: Rosita Johansen.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.